Kalbėdamas apie komandą, jis patikino, kad „konsultacijos sparčiai stumiasi į priekį“.

G. Nausėda užsiminė, kad Teisės skyriui pasirinko vadovauti moterį, kuri dirba valstybės tarnyboje. Jis ją apibūdino kaip puikią teisininkę ir principingą žmogų.

„Šiandien galėčiau pasakyti, kad matau jau ir būsimą Teisės skyriaus vadovą. Kol kas nenoriu skelbti pavardės, nes žmogus turi ir galutinai apsispręsti, ir galbūt kol kas pailsėti nuo atakų, kurios gali būti į ją nukreiptos, siekiant sužinoti, kiek galima daugiau apie ją“, – sakė G. Nausėda.

Jis teigė matąs, kad „viskas juda to link“, kad netrukus bus rastas ir Ekonomikos ir finansų grupės vyriausiasis patarėjas.

„Ko gero, skaidysime šitą šiuo metu labai didelę grupę, kuri yra neproporcingai didelė kitų prezidentūros grupių atžvilgiu – tai yra Ekonomikos ir socialinių reikalų grupę, į dvi dalis.

Išskaidysime ją į Ekonomikos ir finansų grupę, ir antra grupė galėtų būti – Socialinės apsaugos ir sveikatos reikalų grupė. Šitoje grupėje irgi ryškėja galimo vadovo kontūrai“, – sakė G. Nausėda.

Pasak, jo netrukus gali būti žinomas ir Nacionalinio saugumo ir gynybos grupės vadovas.

„Manau, kad įvykdysiu Jums išsakytą pažadą – iki liepos 12 d. paskelbti, jei ne absoliučiai visų, tai tikrai – daugumos patarėjų pavardes“, – sakė G. Nausėda patikindamas, kad „niekas jokios įtakos“ jam šiame procese nedaro.

Iki šiol išrinktasis prezidentas yra patvirtinęs, kad jo atstovu spaudu bus Aistis Zabarauskas. Jis taip pat yra teigęs, kad jo komandoje svarbus vaidmuo teks buvusiam Kauno vicemerui Povilui Mačiuliui, kuris yra buvęs ir jo komandoje per rinkiminę kampaniją.