K. J. Stungys mirė penktadienį sostinės Antakalnio ligoninėje. Per savo praktiką advokatas dirbo ne vienoje garsioje byloje. Viena garsiausių pastarojo meto jo klienčių – Eglė Kusaitė. Ją Lietuvos apeliacinis teismas balandį išteisino dėl ketinimų įvykdyti teroro aktą Čečėnijoje. K. Stungys taip pat atstovavo Rolandui Paksui 2004 m., kai vyko prezidento apkaltos procesas.

K. J. Stungys 1992-1998 m. vadovavo Lietuvos teisininkų draugijai. Advokatas išleido ne vieną mokslinį veikalą, dėstė Mykolo Romerio universitete.

Lietuvos advokatai reiškia užuojautą dėl kolegos mirties. „Šviesios atminties iškilus teisininkas advokatų profesinės bendruomenės atmintyje išliks kaip protingas, pareigingas, stropus ir sąžiningas žmogus“, - teigiama Lietuvos advokatūros pranešime.

Atsisveikinti su žinomu advokatu bus galima sekmadienį, nuo 10 val. Velionis bus pašarvotas laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“. Urna išnešama lapkričio 24 d., pirmadienį, 11.00 val. Laidojimo apeigos vyks Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)