„Esame pradėję nemažai darbų, tikimės, kad pavyks juos tęsti. Jeigu ne mes, atsiras kita komenda. Daug liko darbo, reikia kelius tvarkyti, labai daug darbų“, - per transliaciją sakė V. Matijošaitis.

„Jeigu sakyčiau, kad nematau klaidų, meluočiau. Iš tiesų, kai kurie darbuotojai šiek tiek pagudravo. Tie, kurie atėjo iš privataus verslo, o ten viskas vyksta daug lėčiau. Derybos yra lengvesnės. O aš noriu, kad viskas būtų greita, skaidru. (…) Iš tiesų, visko buvo, tačiau tai jau yra praeitis“, - sako V. Matijošaitis.

Jis taip pat tikina, kad pernelyg nenagrinėjo savo konkurentų.

„Aš, tiesą sakant, nestudijavau labai savo konkurentų. Jeigu reikėtų antro turo, tikrai neturėčiau kandidato favorito. Ten yra labai skirtingi žmonės. Ne, tikrai neturėčiau, sakau, kaip yra“, - atvirai pripažino kandidatas į merus.

V. Matijošaitis taip pat tikina, kad būdamas meru ilgą laiką turėjo konsultuotis su medikais.

„Ilgą laiką buvau išmestas iš rikiuotės, daugiau bendravau su medikais, bet komanda padarė labai daug. (…) Kaunas yra pats nuostabiausias miestas, net tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse. Džiaugiuosi, kad šeimos čia gyvena, kuriasi jauni žmonės. Tikiuosi, kad kuo daugiau žmonių atvažiuos gyventi į Kauną“, - sako V. Matijošaitis.

„Pagrindinis darbas – tęsti pradėtus darbus ir kurti naujus. Miestas negali miegoti, negali būti sąstingis. Tie 4 metai man buvo geras apšilimas“, - sakė V. Matijošaitis.

Jis taip pat tikino, kad privataus verslo šiek tiek pasiilgo: „Jeigu tapsiu meru, tai 4 metai ir bus mano svajonės išsipildymas. Tiesa, privataus verslo aš pasiilgau, bet jeigu nepavyks pasiekti mero posto, neliūdėsiu“, - nedaugžodžiavo kandidatas į merus.