Pirmuoju numeriu jame įrašytas partijos pirmininkas Gintautas Paluckas, antruoju – Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnė Rasa Budbergytė, trečiuoju – Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

Toliau eina buvusi parlamentarė Orinta Leiputė, ekonomistas Romas Lazutka, Seimo nariai Julius Sabatauskas, Dovilė Šakalienė, buvęs aplinkos viceministras Linas Jonauskas, parlamentarai Raminta Popovienė, Algirdas Sysas, Linas Balsys.

„Vietos sąraše skirtos, atsižvelgus į reitingą – partijos ir visuomeninį, suvestinis balansas padarytas“, – BNS sakė G. Paluckas.

LSDP sąraše yra ir nepartinių žmonių. Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro vadovui Sauliui Čaplinskui skirta 19 vieta, TV laidų vedėjui, žurnalistui Giedriui Drukteiniui – 20, dviratininkei Simonai Krupeckaitei – 25.

„Sąrašas taryboje bus tvirtinamas galutinai. Jis bus papildytas kai kuriais vienmandatininkais, kurie bus ne iš partijos narių, todėl yra keletas tuščių vietų, bet čia ne pirmo dešimtuko ar dvidešimtuko rėmuose“, – teigė partijos vadovas.

Kandidatų sąrašą tvirtins LSDP taryba. Planuojama, kad ji bus surengta iki Joninių.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.