L. Balsys DELFI informavo ketinantis dirbti Mišrioje Seimo narių grupėje.

„Lieku Mišrioje grupėje, kaip ir planavau nuo pat pradžių. O toliau – žiūrėsim. Kai jau koalicija bus galutinė. Ir aš nebūtinai turiu jungtis prie socdemų, jeigu aš remsiu koaliciją. Galbūt aš galėčiau jungtis prie koalicijos (kaip pavienis Seimo narys – DELFI), tik nežinau, ar taip galima juridiškai“, - kalbėjo buvęs prezidentės patarėjas.

Tiesa, paramos koalicijai jis neskuba žadėti. Esą daug kas priklausys nuo sprendimų energetikos srityje. Čia L. Balsiui abejonių kelią Darbo partijos palaikymas atominės elektrinės projektui.

„Tais klausimais, kur su mano pozicija sutiks, aš balsavimu palaikysiu koaliciją. Tokia dabartinė mano nuostata, - dėstė politikas. - Kol nusistovės galutinai aiškios jėgos, aiškios pozicijos koalicijos ir socdemų, pavyzdžiui, dėl referendumo, dėl atominės statybos. (...) Socdemai kalba truputėli vienaip, Darbo partija kalba truputėlį kitaip.“

DELFI primena, kad Mišrioje Seimo narių grupėjė taip pat ketina dirbti į Seimą perrinkta Valstiečių ir žaliųjų sąjūdžio politikė Rima Baškienė, o taip pat – Povilas Urbšys, buvęs Specialiųjų tyrimų tarnybos Panevėžio valdybos viršininkas.