Savo feisbuko paskyroje M. Laurinavičius pranešė apie vieno etapo pabaigą ir naujo etapo pradžią.

„Šiuo įrašu noriu pranešti, kad mano profesinė kelionė kartu su Vilniaus politikos analizės institutu baigėsi.

Noriu tikrai nuoširdžiai padėkoti visiems (ir kiekvienam atskirai) kolegoms, su kuriais teko dirbti VPAI“, – rašė jis.

Taip pat nurodė, kad tikisi, jog spėjo su buvusiais kolegomis nuveikti tikrai prasmingų darbų ir kad jam pavyko prisidėti prie augimo, kurį itin negausiose vadinamųjų „think-tank'ų“ gretose Lietuvoje per šiuos metus pademonstravo Vilniaus politikos analizės institutas.

„Linkiu institutui dar daug prasmingos veiklos ateityje. O aš suku link labiau individualios veiklos, nors ir toje pat – Rusijos tyrimų bei analizės bei konsultacijų srityje.

Tiesioginis mano darbas tikriausiai nebus taip viešai matomas, tačiau aš tikrai pasistengsiu nedingti iš viešosios erdvės – neatsisakysiu komentuoti žiniasklaidai, jei mano komentarų reikės, skelbsiu savo mintis ir pastebėjimus tomis pat temomis, kaip ir iki šiol, ir pats“, – teigė M. Laurinavičius.

Taip pat pasidalijo, kad labai tikisi atgaivinti ir „Youtube“ kanalą.

„Žodžiu, tikiuosi, kad viešojoje erdvėje nelabai kas keisis – tiesiog nebegalėsiu savo analizės skelbti ne vien savo, bet ir VPAI vardu.

Tačiau iš karto galiu nuvilti tuos, kas bandys ieškoti kokių nors konfliktų ar kažko panašaus. Mano asmeninis ryšys su VPAI tikrai nenutrūksta – nutrūko tik darbo santykiai. Taigi, tiesiog pradedu naują profesinį etapą“, – pareiškė politikos apžvalgininkas.

„Delfi“ susisiekus su M. Laurinavičiumi, jis sakė, kad jo ateities planai tokie, kad užsiims ta pačia veikla, tik labiau individualios veiklos pagrindu.

„Tikiuosi nesumažinti savo buvimo viešojoje erdvėje, o galbūt ir padidinti. Aišku, tai nuo darbo krūvio priklausys“, – aiškino jis.

M. Laurinavičius taip pat nurodė, kad nuo Rusijos aktualijų neketina nutolti, mat tai jam ne tik darbas, bet ir hobis.

Jis taip pat negalėjo atskleisti kokį tiksliai darbą dabar dirba dėl konfidencialumo įsipareigojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)