„Šiandien Laisvės partijos valdyboje nusprendėme pakviesti savo rinkėjus antrajame ture rinktis tuos kandidatus, kurie galėtų prisidėti prie Laisvės partijos iniciatyvų ir palaikyti tikrus pokyčius Lietuvoje.

Pirmiausiai, švietimo, žmogaus teisių, ekonomikos ir kitose srityse“, – savo feisbuko paskyroje teigė A. Armonaitė.

Politikė informuoja, kad Laisvės partija antrajame rinkimų ture paramą reiškia keturiems kandidatams.

„Laisvės partijos valdyba išskyrė kelis kandidatus, kuriuos kviečia paremti vienmandatėse apygardose: Viktoriją Čmilytę-Nielsen LRLS (Vilniaus Senamiesčio-Žvėryno) – nes pokyčiams reikia daugiau liberalų, Rasą Petrauskienę TS-LKD (Gargždų) – nes turime unikalų šansą su šia šaunia kandidate atsikratyti P. Gražulio, Domą Griškevičių (Šiaulių Saulės) – nes reikia naujos kartos politikų, o Domo oponentas V. Simulik dar ir pasisako už mirties bausmės grąžinimą, Romualdą Vaitkų LRLS (Tauragės) – nes turime vilties, kad liberaliai mąstantis Romualdas prisidės prie teisingų iniciatyvų“, – savo feisbuko paskyroje informuoja A. Armonaitė.

A. Armonaitė taip pat akcentuoja, kad kitose apygardose taip pat yra žmonių, vertų paramos. Politikė teigia, kad šiems kandidatams Laisvės partija yra pasiruošus ta parama pasidalinti vietos lygiu, nusprendus partijos skyriams ir kandidatams.