„Sunku pasakyti dar, pirmininkas išreiškė savo poziciją suvažiavime, bet buvo pasakyta: jeigu partija taip nuspręs. Tai žodelis „jeigu“ kartais būna labai reikšmingas. Bet iš tiesų palikime vyrams galutinai apsispręsti, nes ir štabui, ir partijai vyras vadovauja, tai gal aš, moteris, nesikišiu šį kartą“, – sakė trečiadienį L. Graužinienė interviu „Žinių radijui“.

Darbo partijos pirmininkas V. Mazuronis sekmadienį partijos suvažiavime patvirtino esąs pasirengęs vesti Seimo rinkimų sąrašą, kurio partija dar nesudarė, primena ELTA.

„Partijos pirmininkas turi būti komandos priekyje (...) Esu pasirengęs vesti rinkimų sąrašą, jei apsispręsime, kad reikia daryti būtent taip“, – sakė V. Mazuronis.

Partija taip pat pasitvirtino 69 vienmandatininkų sąrašą. Likę du kandidatai, pasak L. Graužinienės, turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

Darbo partijos rinkimų štabui vadovauja Vytautas Gapšys.

„Aš parašyčiau septynis su avansu“, – paklausta, kokiu balu vertina Ministrų kabineto darbą, „Žinių radijui“ trečiadienį sakė L. Graužinienė.

Iš Vyriausybės Seimui praėjusią savaitę pristatytos veiklos ataskaitos parlamento vadovei labiausiai įstrigo minimalios algos pakėlimas ir energetiniai projektai.

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius Vyriausybės veiklos ataskaitą Seimui pristatė praėjusį ketvirtadienį. Vyriausybės veiklos ataskaitoje pažymima, kad 2015 metais šešioliktoji Vyriausybė nuosekliai vykdė Vyriausybės veiklos programą ir siekė užsibrėžtų tikslų.