Gyvenimas naujame name apkarto

Peteris Jamesas iš Didžiosios Britanijos džiaugėsi – jis su žmona atsikraustė į naujus, gražius namus Sasekse. Vis dėlto, juose jis pastebėjo keistų įvykių. Pavyzdžiui, regėjimo lauko krašte sujudėdavo šešėlis, tačiau atsisukus į tą pusę jis jau būdavo dingęs.

Vėliau besivaikščiodamas rajone vyras sutiko senolį, kuris papasakojo keistą istoriją apie šį namą, rašoma portale dailymail.co.uk.

„Jis manęs paklausė, ar gerai sutariu su savo pilkąja ponia. Nesupratau klausimo. Vyriškis paaiškino, kad anksčiau jis prižiūrėdavo šį namą. Jis vieną vakarą ten sėdėjo ir netikėtai pamatė ponią, apsirengusią pilka šilkine Viktorijos laikų suknele. Jos veido išraiška nežadėjo nieko gero“, - pasakojo P. Jamesas.

Ši istorija įsiminė vyrui, po kiek laiko namiškiai, kurie nieko nežinojo apie senolio pasakojimus, pradėjo skųstis, kad mato ponią su pilka suknele.

Prireikė egzorcizmo

Vyras į savo namus pasikvietė aiškiaregę, kuri atskleidė paslaptį apie tai, kad yra toji besivaidenanti pilkoji ponia.

„Aiškiaregei nieko nesakiau ir valandai palikau ją vieną name. Kai ji grįžo pas mane, ji ėmė kalbėti apie pilkąją ponią – papasakojo man, kad ši būtybė anksčiau buvo namo gyventoja. Nelaiminga santuoka ją nuteikė prieš visus vyrus ir taip sukrėtė, kad ji liko šiame pasaulyje“, - pasakojo vyras.

Vėliau į namus buvo iškviestas kunigas, kuris atliko tam tikrą egzorcizmą ir kelerius metus namuose viskas aprimo.

Vis dėlto, po penkerių metų įvykiai pradėjo kartotis. Negana to, prieš tai name gyveno trys šeimos, visos išsiskyrė. Toks likimas ištiko ir naujųjų šeimininkų šeimą.

Teigė, kad demonai apsėdo vaikus

Amerikietė Latoya Ammons tvirtino, kad jos namus Garyje (JAV, Indianos valstija) apsėdo vaiduokliai, skelbia huffingtonpost.com.

L. Ammons tvirtina, kad ją ir jos vaikus – tuomet 12 metų dukrą ir 9 bei 7 metų sūnus – buvo apsėdę demonai. Vaikai esą buvo puolami fiziškai – mėtomi į baldus, tempiami nuo sofos, daužomi ir kankinami, kol dantenos ir nosys imdavo kraujuoti ir jiems tapdavo sunku kvėpuoti.

Teigiama, kad name nei iš šio, nei iš to imdavo varvėti bespalvis, bekvapis aliejus, naktį po kambarius vaikščiodavo šešėliai, būdavo galima girdėti jų žingsnius, ataidinčius iš rūsio. Prie durų kiekvieną rytą buvo randama krūvos negyvų musių, buvo daugiau keistų ženklų.

Bijodavo net policija

Didžioji dalis pareigūnų – ir iš policijos, ir iš Vaikų teisių apsaugos tarnybos – apsilankę L. Ammons name būdavo taip įbauginti, kad atsisakydavo ten grįžti.

Moteris su vaikais pabėgo ir išsikėlė iš namų, kuriuose dėjosi keisti dalykai bei kentėjo jos vaikai. Moteris dar ilgai prisiminė kraupius įvykius ir tik po ilgo laiko atsigavo.

Atrodė, kad namas taip ir liks neparduotas, tačiau baugųjį ir apsėstąjį namą nusipirko filmų ir laidų apie vaiduoklius kūrėjas.

„Bildukas“ reikalavo, kad žmonės išsikraustytų iš namų

Emma Keeitch pasakojo, kad piktavališka dvasia jų namuose Hale, Rytų Jorke, įjungdavo muzikos aparatūrą, apsukdavo paveikslus, kabančius ant sienų, įmetė lentą į šiukšlių dėžę. Moteris netikėto vaiduokliais, tačiau po daugybės keistų įvykių teigė, kad jos namuose apsigyveno „bildukas“.

Moteris portalui dailymail.co.uk pasakojo, kad viskas labai pablogėjo, kai jai gimė dukra. Ją labai gąsdino kūdikio kambaryje girdimi šnabždantys balsai, vaikas nuolatos rėkė, jautėsi labai blogai. Kambaryje judėjo ir ant žemės krito paveikslai, kiti daiktai.

Vieną rytą ant aprasojusio lango moteris rado užrašą: „išsikraustyk“. Ji buvo labai įbauginta namuose vykstančių kraupių dalykų, taigi galiausiai padarė taip, kaip buvo parašyta – paliko apsėstus namus.