Įskaudinto sūnaus laiškas atsirado byloje, kurioje buvo sprendžiamas klausimas dėl R. Karpavičiaus palikimo – mirusio verslininko sūnus buvo pateikęs ieškinį, kuriuo siekė užginčyti savo tėvo testamentą. Vis dėlto, po daugiau kaip trejus metus trukusio proceso teismas dar šių metų sausį konstatavo, kad testamentas yra teisėtas ir negali būti užginčytas. Tiesa, teismo sprendimas dar nėra įsiteisėjęs, todėl ginčas dėl turto kol kas taip ir neišspręstas.

Šį testamentą bandyta užginčyti, nes esą jis buvo sudarytas apgaulės būdu – dar 2019 m. kovo 5 d., kai dokumentas buvo patvirtintas Kaune pas notarą, R. Karpavičius sirgo sunkia liga – smegenų vėžiu. Tuo metu juo rūpinosi netrukus (kovo 28 d.) su juo susituokusi kaunietė Aistė Grybauskienė, po santuokos sudarymo pasirinkusi Karpavičienės pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)