Gausiausia iš visų rinkimams užsiregistravusių partijų sąskaita – Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP). Jos sąskaitoje – 200 tūkst. eurų. Visa ši suma skirta iš politinės partijos lėšų.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (TS–LKD) savo rinkiminei kampanijai skyrė jau 100 tūkst. eurų.

Valdančiosios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) sąskaitoje – apie 60 tūkst. eurų, visa suma – iš politinės partijos lėšų.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis taip pat gali pasigirti gana didele pinigų suma, kuri jau dabar yra skirta rinkiminei kampanijai. Jau dabar šioje sąskaitoje – per 20 tūkst. eurų. Visa ji skirta iš pačios politinės partijos lėšų.

Lietuvos žaliųjų partijos sąskaitoje – per 21 tūkst. eurų. 10 tūkst. eurų partijos rinkimams skyrė pats partijos pirmininkas Remigijus Lapinskas. Tokią pačią 10 tūkst. eurų sumą skyrė ir buvęs R. Lapinsko kolega, buvęs vienas iš „Rubicon Group“ akcininkų Rimantas Bukauskas. Į rinkiminę sąskaita buvo pervesta ir 10 eurų – politinės partijos lėšų.

Laisvės partijos rinkiminėje sąskaitoje – per 9 tūkst. eurų. Didžioji dalis šios sumos suaukota pačios partijos atstovų, per 6,5 tūkst. eurų.

Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA–KŠS) rinkiminėje sąskaitoje jau per 5 tūkst. eurų. Visa ši suma skirta iš partijos lėšų.

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) rinkiminėje sąskaitoje – bene 4 tūkst. eurų. Visos šios lėšos yra pačios partijos. Prieš keletą savaičių šios partijos pagrindu įkurta partija „Laisvė ir teisingumas“. Suvažiavimo metu likviduota „Tvarkos ir teisingumo“ partija prijungta prie A. Zuoko vedamos partijos. Ši pervadinta į „Laisvės ir teisingumo“ partiją, jos pirmininku išrinktas Remigijus Žemaitaitis.

Krikščionių partijos sąskaitoje – 3900 eurų. Didžiąją šios sumos dalį partijai skyrė partijos pirmininkas, dabartinis parlamentaras Rimantas Jonas Dagys, jis skyrė 3 tūkst. eurų. Lėšų rinkiminei kampanijai skyrė ir pati partija – 350 eurų.

Kartų solidarumo sąjunga – Santalka Lietuvai sąskaitoje tik fizinių asmenų suaukotos mažos aukos. Šios partijos sąskaitoje – 386 eurai.

Centro partija „Gerovės Lietuva“, Darbo partija, Lietuvos socialdemokratų darbo partija (LSDDP), partija „Jaunoji Lietuva“ kol kas nepateikė jokios informacijos apie gautas aukas.

VRK nurodo, kad politinės kampanijos dalyvių registravimams rinkimams vyksta nuo balandžio 10 iki pat liepos 20 dienos.

Delfi primena, kad rinkimai į Seimą vyks po 4 mėnesių – spalio 11 dieną.