Apie tai politikė pranešė viešai savo „Facebook“ paskyroje.

Jos teigimu, drauge su ja išeina ir kitas frakcijos narys Vygantas Gudėnas.

„Drauge su Vygantu Gudėnu paliekame TS-LKD frakciją Kauno miesto savivaldybės taryboje ir jungiamės prie naujai kuriamos partijos „Vardan Lietuvos“, – rašo E. Gudišauskienė.

Ji tvirtino pastaruosius kelerius metus patyrusi asmeninių sukrėtimų, kurie privertė pergalvoti, „kuriuo keliu toliau eiti“.

„Sukrėtimai privertė apmąstyti, ką noriu daryti, su kokiais žmonėmis noriu dirbti, kokios idėjos vežtų, o rezultatai džiugintų. Atsigavusi ir sustiprėjusi supratau, kad atsišviežinusi mintis subrendau pokyčiams“, – teigė politikė.

„Šiandien tvirtai galiu pasakyti, kad ir toliau noriu tarnauti žmonėms ir dirbti Kaunui. Tik su naujais žmonėmis, nauja komanda, kurie duotų naują impulsą. Matau naujas galimybes dirbant Kaunui“, – tvirtino ji.

Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“ kuria „valstiečius“ palikęs buvęs premjeras S. Skvernelis su bendražygiais. Šeštadienį Palangoje rengiamas partijos steigiamasis suvažiavimas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)