„Mano žiniomis, ponas Komskis atsiėmė savo prašymą stoti į partiją“, – sakė Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas.

Pagėgių meras buvo pateikęs tokį prašymą, ir jį partijos valdyba turėjo svarstyti lapkričio 7 dieną.

E. Gentvilas per partijos tarybos posėdį Kaune taip pat sakė, kad V. Komskis per trumpą susitikimą su juo Seime yra minėjęs, kad tikėtųsi Liberalų sąjūdžio paramos rinkimuose į Pagėgių merus. Tame susitikime dalyvavo ir parlamentaras Ričardas Juška, kuris, E. Gentvilo žiniomis, kandidatuos į Jurbarko merus.

V. Komskis paskutinį kartą nacionalinėje žiniasklaidoje atsidūrė po to, kai su žurnaliste Rita Miliūte dėl bandymo atleisti Pagėgių savivaldybės administracijos direktorę Dainorą Butvydienę iš Administracijos direktorės pareigų.

Jis dėstė, kad administracijos direktorė užmiršo, kad atstovauja vykdomąją, o ne politinę (atstovaujamąją) Pagėgių savivaldybės instituciją.

„Artėja metų pabaiga, kaip merui man labai aktualu, kur bus pastatyta Pagėgių Kalėdų eglė, nejaugi vėl, kaip praėjusiais metais, gatvėje? Aktualu, kas ir kaip dėliosime 2019 metų biudžetą? Juk visi puikiai žinome, kieno interesus atstovauja Dainora Butvydienė. Todėl prašau Tarybos narius šįkart būti sąmoningais ir atsakingais, o lapkričio 6 d. Tarybos posėdžio metu pritarti mano siūlymui atleisti Dainorą Butvydienę iš Administracijos direktorės pareigų praradus politinį (asmeninį) pasitikėjimą“, – rašė V. Komskis.

Žurnalistė į mero straipsnį feisbuke sureagavo su ironija.

„Jau Seimo šitai Miliūtei nebeužtenka (šitai, iš LRT ir Laisvės televizijos, ne tai, kuri iš Seimo), eina į Pagėgius, kur tūlas Komskis taikiai šaudo į tarnybinius šunis. Mielieji mano pagėgiškiai. Pats meras kuo atviriausiai pasakoja, kur bus paleidžiami Jūsų pinigai – kovoti su Miliūte. Feisbuke (jaučiu, dar parašysiu apie mero rūpestį dėl Kalėdų eglės). Laikykitės ten, tikrai“, – rašė R. Miliūtė.