Pabučiavo vaikui į pilvą

2006 metais Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vaikštinėdamas po Kremlių stabtelėjo pasikalbėti su mažu berniuku, po to pasilenkė ir kilstelėjęs apstulbusio vaiko marškinėlius pabučiavo jį į pilvą.

„Koks tavo vardas?“, – paklausė V. Putinas pritūpęs prie šviesiaplaukio berniuko ir apkabindamas jį per liemenį.

„Nikita“, – atsakė pastebimai sutrikęs vaikas, dairydamasis į šalis.

Tada V.Putinas pakėlė jo marškinėlius, pabučiavo į pilvą, paplekšnojo per galvą ir nuėjo palikdamas minią apstulbusių turistų.

VE.lt, primena, kad nužudytas buvęs Rusijos federalinės saugumo tarnybos darbuotojas Aleksandras Litvinenka 2000-ųjų pradžioje kaip tik buvo apkaltinęs Vladimirą Putiną pedofilija.

Vėliau Didžiojoje Britanijoje vykusiame A. Litvinenkos mirties tyrime advokatai bandė įrodyti, kad būtent V. Putinas davė įsakymą jį nužudyti būtent dėl šių kaltinimų.

Kokias mirtinas Putino paslaptis žinojo Litvinenka?

Litvinenkos nuomone V.Putino į žvalgybą nepaėmė po to, kai buvo nustatyta, jog jis serga pedofilija.

Pasak jo, šis jo iškrypimas buvo pastebėtas ne iš karto – prieš pat baigiant institutą.

Pranešti aukščiausiems vadovams, kad sovietinės žvalgybos įsčiose užsiveisė pedofilas, Andropovo instituto vadovybė neišdrįso.

V. Putino komandiruotė į VDR (Vokietijos demokratinę respubliką) buvo atšaukta, o jis tyliai perkeltas į Leningradą.

Paprastai tariant: „Galai buvo sukišti į vandenį.“

Iškart po to, kai V. Putinas buvo paskelbtas FSB vadovu, jis ėmėsi ieškoti ir naikinti apie jį surinktą kompromituojančią informaciją.

Būnant FSB vadovu tokius duomenis sunaikinti nebuvo sudėtinga.

Pasak Litvinenkos, V. Putinas FSB imuniteto tarnyboje rado vaizdo įrašus, kur čekistams pavyko jį nufilmuoti santykiaujant su nepilnamečiu berniuku.

V. Putiną nufilmavo tame pačiame konspiraciniame bute Poliankos gatvėje, kur vėliau su dviem prostitutėmis buvo slapta nufilmuotas Rusijos generalinis prokuroras Jurijus Skuratovas.

Litvinenkos teigimu, vėliau, kai V. Putinas Romano Abramovičiaus nurodymu šantažu J. Skuratovą vertė iš generalinio prokuroro kėdės, pokalbyje dabartinis Rusijos prezidentas prasitarė, kad ir jis buvo nufilmuotas tame pačiame bute.

Tiesa, V.Putinas nutylėjo, kad buvo nufilmuotas ne su moterimi, o su vaiku.

Apie šį įrašą žinojo ir prie savo durų sušaudytas FSB direktoriaus pavaduotojas generolas-pulkininkas Anatolijus Trofimovas.

Jis siaurame draugų rate ne kartą liejo apmaudą, kad FSB pateko į pedofilo rankas.

Apie V. Putino pedofiliją rašė ir laikraščio „Soveršeno sekretno“ vyriausiasis redaktorius Artiomas Borovikas.

Po savaitės jis žuvo sprogus lėktuvui.

Rusijos prezidentas serga pedofilija?

Taigi, kodėl V. Putinas bučiuoja berniukams pilvus? Atsakymas gana banalus ir paprastas – todėl, kad Rusijos prezidentas serga pedofilija.

Užuominos apie antrą galą ir tualetinis humoras nuolatos jį lydi.

Susidūręs su savo seksualinio potraukio objektu, jis visiškai praranda kontrolę, jo elgesys tampa neįprastas ir peržengia visuotinai priimtų normų ribas.

Po viso to nei V. Putinas, jei jo pakalikai nesugeba paaiškinti visuomenei, kas gi eilinį kartą atsitiko prezidentui ir kodėl jis elgiasi neadekvačiai.

Taip atsitiko ir liepą, kai V. Putinas viešai puolė bučiuoti Nikitos pilvo.

Šios, akivaizdžiai pedofilinės savo šefo išdaigos, Kremliaus baudžiauninkams nepavyko nuslėpti, nes ją užfiksavo aplinkui buvusių užsieniečių kameros.

V. Putinas viešai žavėjosi ir prisipažino pavydintis Izraelio prezidentui Moišei Kacavui, kuris tėvynėje buvo apkaltintas išprievartavimais ir seksualiniais priekabiavimais prie moterų.

Už tai jis buvo nuteistas.

„Dešimt moterų išprievartavo! Niekada to iš jo nesitikėjau! Jis mus visus nustebino! Mes visi jam pavydim!“, – pareiškė V. Putinas.

V. Putinas sąmoningai pasaulio elitą nuleidžia iki savo kriminalinio – mafijos lygio.

Litvinenkos nuomone, Putinas jau seniai gyvena zonos įstatymais, o bet kuris Rusijos zekas žino, kad su prievartautojais nei prie vieno stalo sėsti, nei vienais valgymo įrankiais naudotis negalima. Ir šių taisyklių šventai laikomasi visose kalėjimų kamerose.

„Kaip jau rašiau, yra itin rimtas pagrindas V.Putiną įtarti seksualiniais nukrypimais, – toliau tęsė A. Litvinenka, – Ir labai tikėtina, kad jei Rusijoje būtų bent menkiausia galimybė prezidentą patraukti baudžiamojon atsakomybėn, tai į Generalinę prokuratūrą kreiptųsi ne dešimtys, o šimtai tuos poreikius tenkinusių berniukų ir mergaičių. Ir stebėtis čia nėra ko.

Rusijos čekistams nuo Berijos laikų prievartavimas ir seksualinis priekabiavimas buvo norma“.

Kalbos, kad turėjo intymių santykių su Medvedevu

Buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas ir verslininkas Ilja Ponomariovas mano, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nėra heteroseksualus.

Rusijos valstybės vadovas yra biseksualus, sakė buvęs deputatas žurnalistui Dmitrijui Gordonui.

Jis sakė, kad daugelis įtaria, jog V. Putinas turėjo seksualinių santykių su buvusiu prezidentu, buvusiu ministru pirmininku ir dabartiniu Rusijos saugumo tarybos vadovo pavaduotoju Dmitrijumi Medvedevu.

Tačiau politikas prisipažino nežinąs, kokia yra tikroji D. Medvedevo orientacija.

“...Daugelis žmonių įtarė, kad Putinas tyliai įsprausdavo jį į kampą.

Ir tai iš tiesų yra lojalumo veiksnys.

Bet aš to negaliu patvirtinti...

Pasakysiu tiesiai šviesiai, kad aš žvakės nelaikiau“, – sakė buvęs parlamento narys.

Ilja Ponomariovas mano, kad Alina Kabajeva nėra jokia Putino žmona, ir jos vaikai, tai tikrai ne Putino vaikai.

Tai yra Kremliaus projektas, skirtas nukreipti dėmesį nuo gėdingų Putino paslapčių.