„Šįvakar į Palangos oro uostą grįžo lėktuvas iš Londono su 32 klaipėdiečiais.

Klaipėdos savivaldybės autobusas nuvežė juos į karantino vietą, viešbučius Ibis ir Taknoma.

Darome viską, kad sumažinti jų rūpesčius ir paniką. Labai prašau visų grįžtančių būti supratingais ir kantriais. Mums visiems dabar nelengva.

Turime vykdyti vyriausybės nurodymus, kad ir kaip jums tai keltų nepasitenkinimą. Susitelkime, suremkime pečius ir visi kartu įveiksime bendrą priešą - Covid-19.

P. S. Tik ką Klaipėdoje nustatyti 7 nauji #koronoviruso atvejai. Padėkite mums jus apsaugoti. Būkite sąmoningi“, – informuoja meras.

Primename, kad Lietuvoje antradienio vakarą mirė antras koronavirusu užsikrėtęs žmogus, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija (SAM).

Jos teigimu, Santaros klinikose mirusi moteris priklausė rizikos grupei. Detalesnę informaciją apie šį atvejį SAM skelbia renkanti, ji bus pateikta vėliau.

Pirmasis koronavirusu COVID-19 užsikrėtęs žmogus šalyje mirė praėjusį penktadienį Ukmergės ligoninėje, kur galėjo ir užsikrėsti infekcija.

Ukmergės ligoninėje anksčiau gulėjusi garbaus amžiaus moteris iš jos buvo išrašyta kovo 19 dieną, bet vėliau pristatyta į skubios pagalbos skyrių, kur netrukus mirė.

Vilniaus apskrities policija dėl Ukmergės ligoninėje išplitusio koronaviruso yra pradėjusi tyrimą, taip pat tyrimas pradėtas ir mirusios garbaus amžiaus moters mirties priežasčiai nustatyti.