Tai Antikorupcijos komisijos posėdyje pareiškė konservatorė Agnė Bilotaitė. Po posėdžio jai antrino ir šios partijos frakcijos Seime seniūnas Jurgis Razma. Pasak jo, gali įvykti rokiruotė tarp Etikos ir procedūrų bei Antikorupcijos komisijų – šiuo metu šių komisijų pirmininkai tenka „tvarkiečiams“ ir socialdemokratams.

„Seniūnų sueigoje rytoj yra numatyta svarstyti dėl kvotos Etikos ir procedūrų komisijos pirmininko pareigoms. Tuo pačiu nesunkiai, aš manau, nesunkiai gali būti pridėtas klausimas dėl šitos (Antikorupcijos – DELFI) komisijos vadovo kvotos. Jeigu būtų kvota skirta kitai frakcijai, komisijos pirmininko perrinkimas yra savaime reikalingas“, - žurnalistams sakė J. Razma.

Pats K. Komskis suskubo tvirtinti, kad jo kėdę Antikorupcijos komisijoje jau matuojasi Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas.

„A. Salamakinas jau šitai vietai yra pasiruošęs“, - užsiminė K. Komskis.

Vis dėlto jis pažymėjo manantis, kad Seimo seniūnų sueiga iš „tvarkiečių“ neatims Antikorupcijos komisijos pirmininko posto.

Komisijos posėdžio metu K. Komskis tvirtino, esą jam nepalankią išvadą priėmę A. Salamakino vadovaujami etikos sargai dirbo išvien su „mailiaus“ bylos kaltinamojo Romualdo Visokavičiaus advokatais. Vis dėlto po posėdžio „tvarkietis“ nebebuvo toks kategoriškas.

„Paskaitykit, kas vyko, pasižiūrėkit, kas kur vaikščiojo. Aš pats bendravau su kai kuriais žmonėmis, (...) ir jie gana aiškiai prasitarė tuos dalykus. Aš galiu pasakyti – pabaigė rašyti, ko gero, etikos sargų juristai. Bet darbo ten yra pridėta ir iš šalies“, - sakė K. Komskis. Kas to „darbo iš šalies“ autorius – politikas atsisakė įvardinti. Esą R. Visokavičiaus byla ir taip per daug aptarta viešumoje.