Iš viso eitynėse žygiavo trys Lietuvos parlamentarės – socialdemokratės M. A. Pavilionienė ir Giedrė Purvaneckienė bei liberalė Dalia Kuodytė.

Tik prasidėjus eitynėms, M. A. Pavilionienei kiaušinis pataikė į kaklą. Jis išpurvino veidą, plaukus, drabužius.
Marija Aušrinė Pavilionienė, Vladimiras Simonko

„Bet aš labai dėkinga. Tai juk grožio kaukė“, – baigiantis renginiui, šmaikštavo M. A. Pavilionienė. Ji patikino, kad mestas kiaušinis tikrai neišgąsdino. Svarbiausia – kad nepataikė į akinius.

„Aš nesu bailus žmogus. Žinau, kodėl jie nekenčia manęs – už tai, kad jie turbūt bijo naujų idėjų. Ir to, kad Lietuva žengia pažangos keliu“, – kalbėjo M. A. Pavilionienė.

Jos kolegei socialdemokratei G. Purvaneckienei kiaušinis pataikė į kaktą. Kiaušinį metęs protestuotojas buvo sulaikytas.
Giedrė Purvaneckienė

„Man teko į kaktą – pamačiau, kad kažkas lekia, bet jau buvo vėlu išsisukti. Tai aiškiai parodo, kad protestai turi būti, nes taip tai sako – niekas nediskriminuoja, niekas nediskriminuoja. Iš tų, kurie susirinko, aiškiai matėsi kitaip – vis dėlto diskriminuoja“, – DELFI kalbėjo G. Purvaneckienė.

Seimo narės manymu, kuo toliau, tuo daugiau žmonių žygiuos eitynėse, mat neapykanta ir diskriminacija – nenatūralu.

Iš Kiaušinių kliuvo ir LGBT teisių aktyvistui iš JAV S. Milkui. Jis eitynes tęsė su kiaušiniu išteptais marškiniais.

„Jie gali mėtyti kiaušinius į mus, iš mano dėdės istorijos žinome, kad jie gali panaudoti šovinius, bet viena galiu jums pasakyti – žinutės jie niekada negalės užmušti – mes esame visi lygūs. Prezidentas Barackas Obama pasakė – žmogaus teisės yra LGBT teisės ir mes tai švenčiame“, – susirinkusiems Lukiškių aikštėje, kalbėjo S. Milkas. 
Stuartas Milkas

Jis sakė manantis, kad iš Lietuvos kilęs jo dėdė H. Milkas šiandien yra su eitynių dalyviais.

Kartu su trimis Lietuvos parlamentarėmis, eitynėse žygiavo Liberalų sąjūdžio atstovai, Ispanijos, Nyderlandų, Švedijos ambasadoriai, kitų ambasadų atstovai, Europos Parlamento nariai, tarptautinių žmogaus teises ginančių organizacijų atstovai.