Anot V. Tamulio, rajone dar yra daug darbų, kuriuos būtina tęsti, todėl jis ir priėmė sprendimą siekti antros kadencijos savivaldybės vadovo pozicijoje.

„Mane pažįstantys žino, kad pusiaukelėje nesustoju ir darbus pabaigiu iki galo. Džiaugiuosi prieš trejus metus gavęs Kėdainių gyventojų pasitikėjimą ir galimybę prisidėti prie gerovės kūrimo šiame rajone. Vienas žmogus to padaryti negali, tad nusprendžiau prisijungti prie stiprios socialdemokratų komandos. Ir kartu siekti darbų tęstinumo savivaldos rinkimuose“, – sako V. Tamulis.

LSDP pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė teigia, kad pastaraisiais metais Kėdainiai pastebimai gražėja, rajone kyla ir pragyvenimo lygis, tad sujungus pareigas einančio mero ir kairiųjų jėgas galima pasiekti dar geresnių rezultatų.

„Kėdainiai puikiai tvarkosi, o kartu galime padaryti dar daugiau. Džiugu, kad toks veiklus žmogus, kaip Valentinas Tamulis, prisijungė prie mūsų, socialdemokratų. Seimo frakcijos komandoje taip pat turime Kėdainių vienmandatėje išrinktą Tomą Bičiūną. Tai reiškia, kad darbas savivaldos ir nacionaliniu lygmeniu vyktų sklandžiai, žinant ir atliepiant Kėdainių žmonių lūkesčius“, – pažymi ji.

Prie partijos prisijungus V. Tamuliui, socialdemokratų merai vadovauja 13-ai savivaldybių. Socialdemokratai deklaruoja, kad jų partija vienija beveik 15 tūkst. narių, Seime turi 12 atstovų.

V. Tamulis 2019 m. savivaldos rinkimuose dalyvavo visuomeninio rinkimų komiteto „Valentino Tamulio komanda – mūsų krašto sėkmei“ sudėtyje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją