„Man mesti įtarimai, kad ne tik diplomo neturiu, bet ir vyro neturėjau. Visą laiką pasako bufetava, be išsilavinimo, nemokanti sakinio suregzti, dėl to nusprendžiau paviešinti. Manau, tai teisingas kelias – kam nesvarbu, tas perskaitys ir pamatys, o kas pavydi, tai sprogs iš pavydo“, - DELFI sakė K. Brazauskienė.

Diplomas patvirtina, kad 1978 m. Kristina Butrimienė Vilniaus valstybiniame V. Kapsuko universitete (dabartinis Vilniaus universitetas) baigė prekybos ekonomiką. Jai suteikta ekonomisto kvalifikacija.

„Nenurims, nes mane taip mėgsta, stebi mano gyvenimą, žingsnius ir linki, kad man kuo ilgiau nesisektų. Todėl netikiu, kad jie nurimtų. Bet rezultatas bus toks, kad aš būsiu sveika ir laiminga, ir darbšti, o jie visi ligoti ir kuproti“, - į klausimą, ar dabar tikisi, kad oponentai aprims, atsakė K. Brazauskienė.

DELFI primena, kad nepavykus karjerai socialdemokratų gretose, K. Brazauskienė prisišliejo prie Vytauto Šustausko vadovautos Lietuvos laisvės sąjungos bei tapo jos pirmininke. K. Brazauskienė siekia, kad jos vadovaujama politinė jėga vadintųsi K. Brazauskienės žmonių teisių gynimo sąjunga.

Kristinos Brazauskienės diplomas