Visoje šalyje įsivyraus nepastovus debesuotumas. Ties Pietų Lietuva pasirodys kiek daugiau tankesnių debesų, o šiauriniuose rajonuose ir pajūryje išliks mažai debesuota.

Vietomis susiformuos kamuoliniai debesys ir iš jų iškris trumpas lietus, didžiausia jo tikimybė pietinėje šalies pusėje.

Kartu su lietumi pasirodys perkūnijos. Vėjas bus vidutinio stiprumo, šiaurės rytų, rytų krypties. Įdienojus bus labai šilta ir temperatūra svyruos tarp 26-31 laipsnio šilumos.

Pirmadienio naktį kai kur iš pavienių debesų prapliups trumpas lietus. Galima perkūnija. Vėjas pasisuks iš rytų, pietryčių, bus nestiprus. Naktis bus šilta ir temperatūra pažemės iki 15-20 laipsnių šilumos.

Šventinę dieną lietaus tikimybė išlieka, tačiau išliks labai šilta. Vietomis pasirodys trumpas lietus su perkūnija, kai kur kils škvalas, iškris krušos ledėkai. Vėjas krypties nekeis, sustiprės iki vidutinio stiprumo, o škvalo metu gūsiai sieks 15-20 m/s. Ir toliau išsilaikant šiltai oro masei oras įkais iki 26-31 laipsnio šilumos.

Savaitei įsibėgėjant vietomis pasirodys trumpo lietaus debesys, o šiluma atsitraukti neskubės.