Apie tai M. Abukevičius paskelbė savo feisbuke.

„Tai buvo Lietuvą bei pasaulį pakeitę du metai ir neeilinė patirtis. Ačiū visiems, kurie pasitikėjo ir kurie dirbo išvien, manau, kad padarėm daug.

Dviejų metų darbo rezultatus galėčiau apibendrinti taip – daugiau sąjungininkų Lietuvoje, daugiau paramos Ukrainai, mažiau Kinijos ir Rusijos technologijų ir daugiau partnerysčių bei investicijų kibernetinio saugumo srityje.

Prieš porą savaičių atsisveikinau su politine komanda ir grįžau į ten iš kur atėjau – valstybės tarnybą“, – rašė buvęs krašto apsaugos viceministras.

Savo įraše M. Abukevičius linkėjo „neprarasti pagreičio ir nepamesti politinio kurso. O Ukrainai – pergalės, prie kurios turim prisidėti visomis išgalėmis.“

„Kita stotelė – Japonija. Nuo sausio pradėsiu eiti gynybos patarėjo pareigas Lietuvos ambasadoje Tokijuje. Išvykstu su svarbia misija – prisidėti prie gynybos dėmens stiprinimo plėtojant strateginę partnerystę su Japonija bei gynybos ryšių kūrimo su kitomis vienmintėmis Indijos ir Ramiojo vandenyno valstybėmis“, – pridūrė M. Abukevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją