Europos Parlamente (EP) pergalės siekiantis R. Karbauskis likus vos kelioms valandoms iki rezultatų nepanoro prognozuoti, koks bus rinkimų rezultatas, tik pridūrė, kad jo tikslas – pergalė.

„Didelis rinkėjų aktyvumas, dabar rezultatas bus tikrai teisingas, jis atspindės skirtumus“, - kalbėjo R. Karbauskis. Pergalė rinkimuose, anot R. Karbauskio, yra daugiausia balsų, o ne tam tikras mandatų skaičius.

S. Skvernelis rinkimų dieną užsiminė, kad turi savo planų, R. Karbauskis teigė, kad apie juos su premjeru nėra kalbėjęs. „Negaliu nieko pasakyti apie kitų planus“, - teigė R. Karbauskis.

S. Skvernelis taip pat teigė, kad partijai reikia atsinaujinimo. „Bus matyt“, - į klausimą, ar partija atsinaujins, atsakė R. Karbauksis. O koks tas atsinaujinimas galėtų būti? “Šiandien nematau reikalo apie tai šnekėti, galėsime pašnekėti po kelių valandų”, - tvirtino R. Karbauskis.

LVŽS lyderis dar kartą pabrėžė, kad norėtų, jog S. Skvernelis liktų premjero poste.

O apie ką pirmiausia kalbėtų su naujuoju Prezidentu? „Kaip jis mato naujos valdančiosios daugumos darbą“, - atsakė R. Karbauskis ir pridūrė, kad su pokalbio I. Šimonyte nelabai įsivaizduoja.