„Informacija, kaip tie žmonės buvo įdarbinti, bus dar pateikta atskiruose epizoduose (...) Be abejonių (turime dar informacijos – ELTA) ir mes ją skelbsime pastoviai. Vis toliau ir toliau. Kiek aš pastebiu tuos komentarus, kad šis mūsų veiksmas naudingas rusams (...) tai aš suprantu, nes R. Masiulis dabar yra padėtyje, kuomet jis neturi jokių argumentų atsakyti, kodėl taip buvo“, – LRT radijui sakė R. Karbauskis.

„Valstiečių“ lyderis teigia, kad pasirodžiusias schemas apie R. Masiulio veiklą, seks ir detali informacija, kaip R. Masiulis darbino asmenis iš sau artimos aplinkos.

„Šiandien dienai neliečiamieji yra paliesti. Paliesti visuomenės, nes jie sužinojo, kas įvyko. (...) Tai mes dar viską papasakosime, nes lentelės savaime nieko nerodo, bet yra aiškios istorijos, kurios labai aiškiai parodo, kaip tie žmonės veikė“, – sakė jis.

ELTA primena, kad antradienį R. Karbauskis socialinio tinklo „Facebook“ profilyje dar kartą paviešino informaciją apie R. Masiulio veiklą.

Kurį laiką žadėjęs kompromituojančią informaciją apie buvusį susisiekimo ministrą, R. Karbauskis pastarąją savaitę paviešino asmenų sąrašą, kuriuos, kaip tvirtina „valstiečių“ pirmininkas, Susisiekimo ministerijai pavaldžiose institucijose įdarbino buvęs ministras R. Masiulis. Politikas dėl to planuoja kreiptis į Specialiųjų tyrimų tarnybą, kad ši įvertintų, ar buvęs energetikos, o vėliau ir susisiekimo ministras R. Masiulis bei su juo susiję asmenys nekūrė įsidarbinimo aukštose pareigose valstybinėse įmonėse schemų.

R. Masiulis tuo tarpu teigė, kad visos atrankos į susisiekimo sektorių buvo vykdomos pagal aukščiausius skaidrumo kriterijus. Buvęs ministras taip pat teigia, kad R. Karbauskio informacijoje daug melo ir kad „valstiečių“ lyderis palaiko Kremliui palankią retoriką.