„Aš asmeniškau nemanau, kodėl turėtume remti Šimašių. Vilnius dėl valdžios neturi vizijos, o štai Kaunas turi viziją, žmonės jau yra nusivylę Vilniaus valdžia“, - sako R. Karbauskis.

Taip pat R. Karbauskis tikina, kad tikėjosi didesnio palaikymo nacionaliniu mastu.

„Negaliu pasakyti, kad tendencija, jog esame antri, išliks. Aš manau, kad žmonės miestuose nori stabilumo, jie labai aiškiai pasirenka tuos atitinkamus merus. Tiesa, kiek didesnio ryšio tikėjausi nacionaliniu masteliu. Jo yra labai mažai. Aš manau, kad po rinkimų socialdemokratų partijoje turėsime labai rimtą diskusiją, nes žmonės mato, kad savivaldybėse yra šeimininkai merai. Iš tiesų, sveikinu merus, kurie dabar gauna gerus rezultatus“, - DELFI TV transliacijoje sako R. Karbaukis.

Jis taip pat pabrėžia, kad priekaištų V. Sinkevičiui neturi.

„Virginijaus Sinkevičiaus rinkimų kampanija buvo labai trumpa. Pavyzdžiui, Zuokas rinkimams ruošėsi kryptingai, tai darė ne vienerius metus. Mūsų kampanija buvo trumpa, mes svarstėme, kas turėtų būti kandidatu, o V. Sinkevičius padarė viską, ką galėjo“, - sako R. Karbauskis.

„Mes tikrai nemanome, kad komitetai yra gaujos. Komitetų rezultatai tikrai yra gana geri“, - replikuodamas į anksčiau G. Landsbergio išsakytus teiginius sakė R. Karbauskis.