Sostinės gyventojai šeštadienį pramogavo ant Tauro kalno:

Pagal šiuo metu Lietuvoje galiojančius ribojimus, atviroje vietoje lauke susitikti gali ne daugiau kaip du žmonės arba turi būti žmonės iš vienos šeimos. Taip pat specialistai vengia be reikalo eiti iš namų, o tuo labiau būriuotis. Privaloma dėvėti apsaugines veido kaukes.

Vilniaus policija Delfi informavo, kad penktadienį ir šeštadienį buvo gauta pasipiktinusių žmonių pranešimų, jog šeimos su vaikais būriuojasi ir nesilaiko karantino sąlygų. Pranešimuose piliečiai teigė, kad žmonės čiuožinėja nuo kalnų, džiaugiasi sniegu, bet pavojingai susigrūdę vienoje vietoje.

Anot policijos, penktadienį buvo gauti trys tokie pranešimai, šiandien (šeštadienį) vienas. Pirminiais duomenimis, buvo pranešta apie susibūrimus ant Tauro kalno, Naujininkų mikrorajone bei prie Žaliųjų Ežerų. Teigiama, kad niekas nesiskundė dėl būriavimosi Vingio parke.

Policija Delfi teigė, jog žmonėms nėra uždrausta būti lauke, dėl to į įvykį reagavę pareigūnai šeimas informavo, kad yra privaloma laikytis atstumo, įspėjo apie pavojus ir paragino laikytis nurodymų.