„Gautas prašymas pateikti galimų būstų sąrašą. Vyriausybės sprendimas vienoks ar kitoks bus artimiausiu metu“, - BNS ketvirtadienį sakė premjero patarėjas Arnoldas Pikžirnis.

K.Brazauskienė gyvenamąsias patalpas prašo suteikti panaudos - neatlygintino naudojimosi - pagrindais. Ji tikina, kad tokią teisę jai suteikia Prezidento įstatymas.

Prezidentūra šį mėnesį BNS patvirtino, kad kreipėsi į antstolius, prašydama iš Turniškių priverstinai iškeldinti K.Brazauskienę. Teismas yra pripažinęs, jog ji Turniškėse esančiose patalpose gyvena neteisėtai ir privalo išsikraustyti.

A.Brazauskui buvo suteiktos gyvenamosios patalpos Turniškių gatvėje neterminuotam laikotarpiui, jam mirus, su jo našle buvo sudaryta panaudos sutartis penkeriems metams. Jai pasibaigus, K.Brazauskienė turėjo išsikelti iš rezidencijos, nusprendė teismas.

K.Brazauskienės su sūnumi Vilniuje valdo viešbutį. Valstybinė mokesčių inspekcija tiria naujienų portalo 15min.lt paviešintą informaciją, jog bendrovė „Draugystės“ viešbutis galėjo nuslėpti nekilnojamąjį turtą ir piniginius sandorius Floridoje.