Dėl ko visuomenėje kilo tie klausimai?

Žinojau, kad bus sunku, bet nežinojau, kad tiek. Laisvoje visuomenėje žiniasklaidos priedermė žiūrėti, kad vieši asmenys neperžengtų viešų interesų konfliktų ribos, nepainiotų dalykų. Tas labai svarbu, bet labai svarbu žinoti, kas apie ką. Nes čia yra ir asmeninė linija, ir darbinė linija. Man atrodo abiejose linijose buvo peržengta kai kur. Tas buvo labai nesmagu. Juo labiau, kad ne apie mane eina kalba, bet apie artimus žmones. Man to buvo per daug.

O dėl ko? Man atrodo, kad yra visko. Ir natūralaus intereso. Įdomu žinoti, ar tikrai viskas gerai, ar laiku deklaravo, ar ko nors nenuslėpė, ar kas nors nesusiję. Natūralu, kad reikia atsakymų. Kita dalis - žmonės mėgsta muilo operas žiūrėti, kurių aš nežiūriu. Tai didžiajai daliai turbūt ir dėl to įdomu. Kitai daliai įdomu, nes gal čia politinis oponentas, galbūt ką nors surasim, galbūt pavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)