Po ketvirtos valandos pradėjęs niaukstytis dangus poilsiautojus įspėjo, kad netrukus gali pradėti pliaupti lietumi, tačiau žingsnių poilsiautojai nespartino net ir pasigirdus griaustiniui. Tik prapliupus lietui verslininkai ėmė slinkti savo daiktus toliau nuo šaligatvio, o poilsiautojai, lietaus išvyti iš paplūdimio, slėpėsi ir po paplūdimio skėčiais, ir po užklotais, ir po rankšluosčiais.

Tiesa, atsirado ir tokių, kurie maudynes jūroje pratęsė maudynėmis lietuje ir iš paplūdimio žygiavo nei spartindami žingsnį, nei slėpdamiesi.

Gaivos į kurortą atnešęs lietus netrukus liovėsi ir pro debesis vėl pradėjo lįsti kaitrios saulės spinduliai.

Oras, akivaizdu, toks, kokį prognozavo ir sinoptikai. Dienomis Palangoje termometro stulpeliai kyla net aukščiau 30 laipsnių, o tropinės naktys mažai leidžia atsipūsti čia susirinkusiems poilsiautojams.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, artimiausiomis dienomis orai Palangoje ir toliau bus itin vasariški. Dienomis termometro stulpeliai rodys apie 30 laipsnių, o dienomis nukris tik vos apie dešimt laipsnių.

Lietaus artimiausiomis dienomis pagrindiniame šalies kurorte nenumatoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)