Rytų Lietuvoje dienos pradžia bus gana saulėta, po pietų – nepastoviai debesuota. Niekur nelis. Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš pietų, pietvakarių. Šiaurės rytiniuose rajonuose oras sušils iki 7–9 laipsnių, pietrytiniuose bus laipsniu kitu daugiau.

Vakarinėje šalies pusėje iš pat ryto debesuotumas didės, o popietę visai apniuks. Vakarėjant nuo jūros atslinks ir lietaus debesys, kurie palaistys ne tik pajūrį, bet ir vakarinę Žemaičių aukštumos dalį. Pietų, pietvakarių vėjas čia bus stipresnis, pajūryje – apysmarkis. Temperatūra Žemaičių kalvose svyruos apie 8 laipsnius šilumos, pajūryje ir pietvakariniame šalies pakraštyje sieks 9–12 laipsnių.

Trečiadienį šiauriau slenkantis ciklonas lietų atneš į daugelį Lietuvos rajonų. Intensyviau palis šiaurės vakaruose, dieną daugiausia lis silpnai. Vėjas pūs iš pietvakarių: naktį vyraus vidutinio stiprumo, dieną - smarkokas, vietomis gūsiai sustiprės iki 15–17 m/s. Debesuotą naktį temperatūra išliks teigiama, apie 2–7, pajūryje iki 10 laipsnių šilumos, dieną oras sušils iki 9–13 laipsnių.

Ketvirtadienį naujas ciklonas ne tik atneš naują lietaus porciją, bet su smarkoku pietvakarių vėju atplukdys daugiau šilumos. Temperatūra naktį neturėtų kristi žemiau 6–11 laipsnių šilumos, o dieną temperatūra šoktelės iki 10–15 laipsnių.