Kaip jos dukros žudikės atlieka bausmę Panevėžio kalėjime, moteris nežino – bet kokia informacija apie nuteistųjų gyvenimą yra privataus pobūdžio ir yra neatskleidžiama be jų pačių sutikimo. O viešumo visada vengusios „juodosios kanibalės“ jo neduoda – Delfi.lt šaltiniai atskleidė, kad nuteistosios jau ilgą laiką kartu nebendrauja. Sužinojusi, kuo jos užsiima, D. Račkauskienė buvo priblokšta. „Tai šokiruojantis dalykas – juk jos ne už buhalterinį nusikaltimą baustos, jos yra žudikės, ir ką taip gali laisvai vaikščioti ir susitikti su bet kuo?“

„Jos bando susikurti naują gyvenimą, nori padaryti, kad išėjus į laisvę niekas apie jas nieko nežinotų ir su nusikaltimais, kuriuos padarė, jų niekas nesietų“, – prisipažino daugiau kaip prieš 11 metų vienturtės dukros netekusi šiaulietė Dalia Račkauskienė. Jai dar ir šiandien atrodo, jog šeimos gyvenimą košmaru pavertęs itin žiaurus nusikaltimas buvo įvykdytas vakar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)