A. Razbadauskas teigė pasirinkęs konservatorių kandidato, dabartinio Seimo nario Audriaus Petrošiaus komandą dėl jaunatviško veržlumo ir lyderystės.

„Telkiama jauna komanda, bus Audriaus lyderystė. Klaipėdos miestui reikia pokyčių, jie įmanomi dirbant jaunai energingai komandai“, – pirmadienį per sąrašo lyderio pristatymą Klaipėdoje sakė A. Razbadauskas.

Jis teigė, kad jam įspūdį padarė A. Petrošiaus lyderystė sprendžiant klaipėdiečių problemas dirbant miesto taryboje ir Seime telkiant vietos bei nacionalinio lygmens politikus steigiant Klaipėdos universitetinę ligoninę.

A. Petrošius sąrašo lyderio pasirinkimą vadino nestandartiniu sprendimu.

„Ne paslaptis, kad esu telkiantis žmogus ir ieškojau tokio pat tipo žmogaus, kuris gebėtų ne tik telkti klaipėdiečius, bet ir geriausiai jiems atstovauti. Buvo tikras iššūkis perlipti per save ir ieškoti nestandartinio sprendimo. Manau, kad sprendimą radome, suradome tokį variantą, kuris su manimi ir mano jaunatviška energija, mano patirtimi viešajame ir privačiame sektoriuje, su mano politine patirtimi savivaldybės taryboje, Seime, kartu sukooperavę savo gebėjimus ir patirtį tiek politikoje, tiek asmeniniame gyvenime sudarytų labai stiprų branduolį“, – kalbėjo konservatorių kandidatas į merus.

2019 metai į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybą A. Razbadauskas kandidatavo visuomeninio rinkimų komiteto „Vytautas Grubliauskas ir komanda“ sąraše, buvo įrašytas antru numeriu.

Tarybos nariu jis yra nuo 2011 metų, dvi pirmas kadencijas rinktas kaip partijos „Tvarka ir teisingumas“ kandidatas.

Nuo 2019 metų A. Razbadauskas eina Klaipėdos universiteto rektoriaus pareigas.

Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų kovo 5 dieną.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją