„Orų prognozės verčia susirūpinti: keturi skirtingi meteorologiniai šaltiniai rodo, kad šiandien, spalio 3 dieną, Vilniuje įsismarkaus vėjas, gausiai lis.

Nors jau šią akimirką lauke galime pajusti stiprius vėjo gūsius, oras dar labiau bjurti pradės popiet“, – socialiniame tinkle žadėjo „Grindos“ atstovai.

Nors lietus didelių problemų nesukels, tačiau vėjo stiprumas gali.

„Lietus didelių problemų nesukels: nors prognozuojama, kad lis visą parą, krituliai bus pasiskirstę tolygiai, po kelis mm per valandą, tad paviršinių nuotekų sistema be vargo susitvarkys su tokiu krūviu.

Su vėju, kurio stiprumą sinoptikai jau klasifikuoja kaip pavojingą reiškinį, bus kiek sudėtingiau. Vėjas jau ne tik plėšys lapus, bet ir laužys šakas.

„Grindos“ ekipažai, kaip ir kitos miestą prižiūrinčios tarnybos, pasiruošę reaguoti“, – rašė jie.

„Grindos“ praneša, kad apie eismo trikdžius, sunkiau pravažiuojamas gatves, lūžusias šakas ar nuvirtusius medžius, informuoti trumpuoju telefono numeriu 1355.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją