„Mandagūs žmonės tie ukrainiečiai. Per dieną bendravau su dešimtimis ir nei vienas nepadarė man pastabos... „, - iš savęs pasišaipyti nevengė K. Masiulis, paviešinęs nuotrauką socialiniame tinkle „Facebook“.

Politikas sako skirtingus batus pastebėjęs tik 19.45 val. laukdamas, kol pradės skaičiuoti balsus. Supratęs, kad avi skirtingais batais, K. Masiulis šmurkštelėjo į viešbutį ir persiavė.

„Tai va, aš taip atstovavau Lietuvai. Ukrainoje vaikštinėjau, prisistatinėjau, rodžiau dokumentus ir niekas man nieko nepasakė. Ir svarbiausia, kad šioje fotografijoje aš su džinsais, bet dieną aš vilkėjau kelnes, buvau parėjęs, persirengiau džinsais ir vis tiek dviem skirtingais batais išėjau“, - juokėsi K. Masiulis.

Pasak konservatoriaus, išsiblaškymas jam yra būdingas, bet skirtingais batais vaikščiojo pirmą kartą. Tiesa, prieš savaitę buvo paėmęs kolegės Irenos Degutienės lietplatį.

„Buvo karšta diena, bet matėsi, kad gali lyti. Įsimečiau lietpaltį, galvojau, pasikabinsiu plenarinių posėdžių salėje. Pasikabinau, o paskui, kadangi buvo šilta ir lietaus nebuvo, pasiėmiau lietpaltį, švyst ant mašinos sėdynės, parvažiavau, o vakare man skambina apsauga. Sako: „Jūs gal turite I. Degutienės lietpaltį?“ Aš sakau, kad aš ne Emanuelis Zingeris! Bet nuėjau pažiūrėti ir tikrai – tebeguli moteriškas lietpaltis“, - juokėsi konservatorius.

Kaip žinoma, konservatorių frakcijoje išsiblaškymu garsėja E. Zingeris.