Laidoje „Jūs rimtai?“ dalyvavusi E. Cololo apžvelgė svarbiausias ir įdomiausias savaitės naujienas, o kalbėdama apie skandalingą lietų, kurio metu sušlapo berniukų choras, E. Cololo neslėpė šypsenos ir tvirtino, kad į visą situaciją reiktų žiūrėti su šypsena ir pridūrė, kad tokia jau artisto duona – pačios baisiausios sąlygos gali ištikti bet kada.

„Neseniai buvo kurorto šventė, dainavau Druskininkuose su grupe. Tokia audra užėjo, kad visi instrumentai buvo tiesiog peršlapę, reikėjo džiovinti, nežinojome, kaip dainuosime, kad nesulytų, kad mūsų nenupūstų nuo scenos, bet vis tiek ėjome ir atlikome savo darbą“, – kalbėjo E. Cololo.

Dainininkės teigimu, vaikai turėtų džiaugtis, kad galėjo būti toje scenoje visai tautai reikšmingą vakarą: „Vaikai turi pareigą. Jie iš širdies turi pareigą, jie tai daro. Nenorėtų, neitų, manau, į tą chorą. Turi būti džiaugsmas tai atlikti tokioje auditorijoje, prie tokių žmonių ir tokia proga“.

Kristina Pocytė, Evita Cololo

E. Cololo tvirtino, kad internete ši situacija paplito tik dėl to, kad daugeliui ji pasirodė tiesiog juokinga. „Tas vaikas juokingai atrodė, negaliu to paneigti. Manau, tai garbė ir nereikia nieko teisti. Nei paties prezidento, kad vaikai sušlapę liko, nuo skėčio bėgo vanduo ir panašiai. Tiesiog visko būna“, – kalbėjo E. Cololo.

„Brangieji, nebaisus tas lietus, kai širdyje – geras jausmas“, – tokiais žodžiais G. Nausėda pasisveikino su susirinkusiais Vilniaus centre. E. Cololo pritarė, kad tas lietus tikrai neturėjo būti baisus: „Neištirpsime, juk ne iš cukraus esame“.

Beje, internete pradėjo sklisti būtent tos akimirkos, kur G. Nausėda stovi ir kalba laikydamas skėtį, tačiau vėliau, pradėjus giedoti himną, prezidentas skėtį suskleidė ir kartu su visais giedojo lietuje. „Tai pagarba visiems dalyviams, – teigė laidos „Jūs rimtai?“ viešnia. – jis susilygino su visais, giedojo kartu su visais be skėčio.“

Kilus skandalui internautai ėmė svarstyti, kas kaltas: galbūt organizatoriai, kurie nepasirūpino scenos stogu? Tačiau E. Cololo tvirtino, kad kartais ir stogas gali nepadėti, jei kiltų audra. „Aš manau, kad viskas čia gerai“, – pozityvumu dalijosi atlikėja.

Evita Cololo

Renginio metu po skėčiais slėpėsi ne tik pirmoji pora, bet ir vedėjai, o kartu su „Ąžuoliuku“ himną giedojusios „Liepaitės“ buvo apsirengusios peršviečiamus lietpalčius, tačiau E. Cololo teigė, kad nereiktų daugiau analizuoti šios situacijos ir gilintis į detales, nes tada jau prasidėtų diskusijos, kodėl mergaitės buvo su lietpalčiais, o berniukai – ne.

Laidoje taip pat buvo aparti ir abiturientų egzaminai, nes pati E. Cololo – abiturientė. Ji džiaugėsi, kad visus egzaminus jau išlaikė ir tvirtino, kad tikisi labai gerų rezultatų.

Tiesa, kalbėdama apie mokyklą ji išsakė iš pasiūlymą, kokios pamokos mokiniams labiausiai trūksta.

Taip pat buvo kalbama ir apie LGBT spalvomis išmargintą BMW ženklą ir dėl to kilusią sumaištį, apie galimą kaukių sugrąžinimą į kasdienį mūsų gyvenimą, apie naują eismo tvarką Vilniaus senamiestyje ir dar daugiau. Apie viską – DELFI TV laidoje „Jūs rimtai?“.