„Galiu pasakyti, kad E. Kulikauskas yra tik mano visuomeninis patarėjas. Mane domina ir netradicinės žiniasklaidos priemonės, ir medijos. Jis labai aktyviai pandemijos klausimais pasisako ir socialiniuose tinkluose, kitur“, – teigė ministras.

A. Dulkys teigė: „Jei sąžiningai mokėta kūrėjams, tai galiu tik pasidžiaugti.“

„Bijau suklysti. Bet, mano žiniomis, E. Kulikauskas tikrai jokių pinigų nėra gavęs“, – sakė A. Dulkys.

Ministras kartojo, kad pinigai yra skiriami kūrėjams, o ne jo visuomeniniam konsultantui.

„Visos priemonės įsigyjamos viešųjų pirkimų būdu, bet tai tikrai neturėtų būti priežastis, kad ar kokie nors ekspertai, kurie dalyvauja, ar kiti žmonės dėl to negalėtų dalyvauti tose laidose. Yra laidų, į kurias kviečiami įvairūs žmonės“, – aiškino ministras.

Jis tikino, jog šių laidų tikslas – edukacija.

Centrinių viešųjų pirkimų portale skelbiama, jog už „Kitokių pasikalbėjimų“ laidą ministerija sumokėjo 12 tūkst. eurų su mokesčiais.

Delfi primena, kad pats E. Kulikauskas teigė negavęs jokio honoraro. Delfi nusprendė nutraukti bendradarbiavimą su „Kitokiais pasikalbėjimais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (430)