„Per pastaruosius porą metų Sveikatos apsaugos ministerijos ir ministro veiklai teko didžiulis dėmesys, tad vieną iš esminių prioritetų matau sklandų ryšių su žiniasklaida proceso užtikrinimą, taip didinant visuomenės pasitikėjimą visa sveikatos apsaugos sistema. Ne ką mažiau svarbu tinkamai pristatyti prasidėjusią sveikatos sistemos reformą, kitus politinės dienotvarkės klausimus bei valdyti augančius gyventojų nuogąstavimus dėl infekcinių ligų“, – sako naujasis patarėjas.

Pareigas pradedantis eiti komunikacijos specialistas yra sukaupęs beveik 20-ies metų patirtį žiniasklaidos ir komunikacijų industrijose. Jis yra dirbęs žiniasklaidos priemonėse Delfi ir 15min, keliose ryšių su visuomene agentūrose, vadovavęs valstybės įmonės Turto bankas komunikacijos skyriui. Paskutiniu metu T. Bagdonas vadovavo vienai iš ryšių su visuomene agentūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)