LVŽS atstovas D. Kepenis ministrės pirmininkės prašė įvertinti Tėvynės sąjungos– Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) frakcijos narės Seime Jurgitos Sėjonienės elgesio.

„Gerbiamai premjerei ir konservatorių pirmininkui klausimas. Kokia jūsų nuomonė apie jūsų frakcijos kolegės J. Sėjonienės siautulį Kauno bažnyčioje? Kur ji kaip prieš 40 metų sovietų cenzorių pavyzdžiui ateina į tikinčiųjų bendruomenę, sukelia šurmulį. Tikrina ar jie turi Galimybių pasą, tokiu būdu sukeldama tikinčiųjų pasipiktinimą“, – pirmąjį klausimą pateikė opozicijoje dirbantis D. Kepenis.

Turėjo jis ir antrą klausimą, adresuotą konkrečiai Vyriausybės vadovei.

„Kas jums patarė pakeisti sužlugusį planą už 100 eurų paskiepyti senolius ir visą dėmesį perkelti į mažų vaikų skiepijimą? Kuris profesionalų teigimu yra visai beprasmis. Kodėl ėjote lengviausiu keliu, kaip kad prieš 13 metų kartu su Andriumi Kubiliumi atėmėte pensijas iš senolių, o dabar atakuojate negalinčius apsiginti vaikus. Kodėl negirdite, kad mokslininkų teigimu, pandemija jau baigiasi, kodėl negirdite, kad tekstai yra nemoksliški? Kodėl kaukės beprasmės? Kodėl skaldote Lietuvą? Kodėl jūs tokia beširdė?“ – klausimą I. Šimonytė uždavė LVŽS atstovas D. Kepenis.

Ministrė pirmininkė I. Šimonytė teigė, jog gali atsakyti tik į dalį D. Kepenio klausimų, nes nesupranta dalies D. Kepenio klausimų argumentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės