"Turėjau dialogų su kai kuriomis politinėmis ir visuomeninėmis organizacijomis ir norėčiau pareikšti, kad toliau tęsiu politinį darbą, nežinau, kokia forma, gal net ir kažkokią naują politinę jėgą (kursiu - BNS) (...) Tai gal būtų daugiau su tautininkų judėjimu (susiję - BNS)", - sakė mažiau nei vieną procentą rinkėjų balsų gavęs atsargos brigados generolas.

Č.Jezerskas tvirtino, kad rinkimų rezultatai jo nenuvylė.

"Esu realistas ir manau, kad savo uždavinį įvykdžiau, mane kai kas pamatė naujai, kai kam aš priminiau, kad toks buvau. Toliau tęsdamas savo veiklą, manau, kad padarysiu dar daug gero Lietuvai", - teigė atsargos brigados generolas.

Kandidato teigimu, rinkimų kampanijai jis išleido 32 tūkst. litų.

Preliminariais duomenimis, Č.Jezerskas prezidento rinkimuose sulaukė 0,66 proc. rinkėjų paramos. Prezidento rinkimus laimėjusi eurokomisarė Dalia Grybauskaitė gavo 68,17 proc. rinkėjų balsų. Socialdemokratų kandidatas Algirdas Butkevičius surinko 11,7 proc. balsų, "tvarkietis" Valentinas Mazuronis - 6,09 proc., Lietuvos lenkų rinkimų akcijos lyderis Valdemaras Tomaševskis - 4,69 proc., savo kandidatūrą iškėlusi valstietė liaudininkė Kazimira Prunskienė - 3,86 proc., "darbietė" Loreta Graužinienė - 3,57 proc.