„Dar kartą sakau labai atsakingai: socialdemokratai neis į jokią bendrą koaliciją su konservatoriais. Tai yra visiškos nesąmonės ir tas kalbas reikia tučtuojau pabaigti. Visa tai rodo valdančiosios daugumos silpnumą – jie patys tuos gandus ir skleidžia, nes nesusikalba tarpusavyje“, – sakė V. Blinkevičiūtė.

Socialdemokratų vicepirmininkė taip pat įvertino Laisvės partiją ir jų atstovų viešus svarstymus apie socialdemokratus ir valdančiosios daugumos palaikymą.

„Matau, kad Laisvės partijai, atjojusiai į Seimą ant kelių temų, labai sunkiai sekasi. Sunku jiems dirbti, sunku suvokti, kad darbas Lietuvos žmonių labui yra labai nelengvas ir tam reikia būti pasiruošus, turėti išminties, patirties ir daug kitų savybių. Dabar valdančiojoje daugumoj kiekvienas nori traukti vežimą į savo pusę, ir tai prie gero neprives“, – teigė V. Blinkevičiūtė.

Politikė paragino diskusijas keliančius klausimus dar kartą apsvarstyti koalicijos atstovų tarpe, nes vieši nesutarimai, pasak jos, atrodo prastai.

„Vyriausybėje ir valdančiųjų tarpe turėtų būti daugiau diskusijų, aptarimų, susitarimų svarbiausiais klausimais. Iš šono atrodo labai prastai, kai Seimo pirmininkė šneka viena, Laisvės partijos – ką kita, o premjerė – dar trečia. Susėskite prie bendro stalo ir susitarkite. Juk žmonės yra labai jautrūs viešai ištartiems žodžiams“, – pridūrė V. Blinkevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)