Mūsų valstybei tai bus išskirtinė galimybė parodyti gebėjimus valdyti sudėtingus ES sprendimų priėmimo procesus, didinti Lietuvos žinomumą, sustiprinti Lietuvos įtaką ir įtvirtinti ES vertybes Lietuvos visuomenėje.

Šiuo metu vyksta trečiasis Lietuvos Pirmininkavimo ES Tarybai logotipo konkurso etapas. Iš visų atsiųstų darbų Jūsų, mieli DELFI skaitytojai, prašysime išrinkti 30 geriausiųjų, kurie paklius į konkurso finalą ir iš kurių kompetentinga komisija atrinks nugalėtoją.

Komisijos nariai bus grafikos ir dizaino specialistai, žiniasklaidos ir institucijų atstovai.

Komisijos išrinktos idėjos-nugalėtojos pagrindu bus kuriamas Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai logotipas, o šios idėjos autorius drauge su jį lydinčiu asmeniu galės pažinti Briuselį.

30-ies geriausių darbų rinkimas vyksta tokiu būdu: penkias savaites, t.y. kiekvieną antradienį DELFI skaitytojams pateikiama apie 100 logotipo idėjų, iš kurių po 6, surinkusias daugiausiai Jūsų balsų kiekvieną savaitę, logotipo idėjas atrinksime į finalą. Visų 30 idėjų finalininkių autoriai bus apdovanoti prizais.

I-asis ir II-asis balsavimo etapai jau įvyko. Paspaudę šias nuorodas: I-asis balsavimo etapas ir II-asis balsavimo etapas, galite pasižiūrėti balsavimo rezultatus ir kokios gi pirmosios idėjos surinko daugiausiai balsų ir pateko į finalą.

Kviečiame balsuoti už trečiąjį geriausių idėjų šešetuką iki lapkričio 15 dienos vakaro: (Iš vieno IP balsuoti galima ne daugiau kaip 20 kartų.)