„Aurimo ryžtas, drąsa, kantrybė ir fizinis pasirengimas - tai tik dar vienas įrodymas, kad gyvenime įmanoma viskas. Tereikia turėti tikslą, begalinį norą, ir kaip Aurimas sakė, juk kiekvienam - savas Atlantas. Kaunas ir visa Lietuva didžiuojasi šiuo žygdarbiu, tad šiandien kreipiausi į Kauno miesto merą ir vicemerus, kad Aurimui būtų suteiktas Kauno miesto garbės piliečio vardas. Tai - mažiausia, ką galime padaryti, palaikant ir pagerbiant žmogų, garsinantį ne tik mūsų miesto, bet ir šalies vardą“, - teigė tarybos narė A. Filinaitė.

Kaunietis Aurimas Valujavičius antradienio vakare Lietuvos laiku baigė 121 dieną trukusią gyvenimo kelionę per Atlanto vandenyną. Vienviete valtimi „Lituanica“ A. Valujavičius pasiekė Majamio pakrantę, kur jį pasitiko gausus būrys lietuvių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)