Ne vieną pilietį papiktino, kad mieste važinėjasi Rusijos vėliavą iškėlusi kompanija. Policija sulaukė ne vieno pasipiktinusio piliečio skambučio.

Popietę kompanijai teko su pareigūnais pasiaiškinti rimčiau. DELFI skaitytojas pranešė, kad paskui „Audi“ nepraleido iš paskos važiavusių automobilių. Ant automobilio buvo Rusijos vėliava. Sustojo ant perėjos ir niekur nesitraukė. Paskui juos važiavęs jaunas vyras nuspaudė garso signalą ir pamojo, kad praleistų. Automobilyje buvę vyrai ėmė koneveikti kelio prašiusį žmogų, vienas svirduliavęs keleivis sėdo į vairuotojo vietą (iki tol automobilį vairavo mergina) ir pavažiavo kelis metrus. Po to vairavęs vyras išlipo iš savo automobilio, priėjo prie prašiusiojo kelio vairuotojo, atidarė automobilio dureles ir, koneveikdamas, ėmė smūgiuoti.


Visai šalia vyko motorolerių entuziastų klubo susitikimas. Pamatę incidentą keli žmonės tuoj pat nubėgo raminti įsisiautėjusio „Audi“ automobiliu važiavusio vyro. Automobiliu važiavo trys keleiviai. Įvykio liudininkai DELFI sakė, kad visi trys vyrai atrodė neblaivūs. Užpultas jaunas vyras iškvietė policiją. Prieš atvykstant policijai vyrukai ant „Audi“ dar prikabino iš automobilio išsitraukę ir Lietuvos vėliavą. Nors iki incidento važinėjosi tik su Rusijos.

Trys policijos ekipažai atvyko prie Rotušės, čia patikrino keleivius. Užpultas jaunas vyras parašė pareiškimą dėl užpuolimo ir keleivių elgesio. Taip pat paliudijo, kad vienas keleivių buvo sėdęs prie vairo ir važiavo. Atvykus policijai siautėjęs keleivis jau nesėdėjo prie automobilio vairo, tačiau įvykį matė ne vienas žmogus.

Policijos pareigūnai patikrino aršaus vyro blaivumą. Jam nustatytas 2.36 prom. girtumas. 1991 m. gimusiam vyrui gresia rimti nemalonumai. Be to, „Audi“ važiavusios kompanijos pareigūnai paprašė nuimti Rusijos vėliavą.

Dėkojame DELFI skaitytojui už nuotraukas!