Paskutinįsyk šio fondo rengiamoje Atvelykio šventėje Prezidentūros kiemelyje koncertavo projekto "Dainuokime kartu" dalyviai, vaikus linksmino, organizavo žaidimus Loretos Sungailienės vadovaujamas folkloro ansamblis "Virvytė", Ariogalos gimnazijos etnografinis ansamblis. Po to vaikai dalyvavo margučių ridenimo varžytuvėse.

Su vaikais margučius rideno ir prezidentas Valdas Adamkus.

"Atvelykis - tai vaikų šventė. Norime fondo remiamų mokyklų vaikams suteikti galimybę margučius ridenti dideliame ir šurmulingame vaikų būryje. Daugeliui tokia šventė - tai galimybė ne tik aplankyti istorinę vietą - Prezidentūrą, bet ir pačią sostinę", - pranešime spaudai cituojama pirmoji šalies ponia A.Adamkienė, labdaros ir paramos fondo įkūrėja.

Visiems šventėms dalyviams bus įteiktos dovanėlės, o Fondo rėmėjai "Tilde IT" visoms mokykloms įteiks programinės įrangos paketus.

Šventės metu buvo eksponuojami vaikų atvežti rankdarbiai, vyks margučių, piešinių paroda.

Atvelykis Prezidentūros kiemelyje - tai tradicinė šventė Fondo globojamų kaimo mokyklų vaikams. Per dešimt metų vykdomą Atvelykio šventę, Prezidentūrą aplankė ir margučius kartu rideno daugiau nei 5000 moksleivių.