"Man yra 33 metai. Aš pakankamai smagiai gyvenau. Man regis, nuo kalbų reikia pereiti prie darbų. Mano sprendimas - šiuo sunkiu šaliai metu prisidėti prie jos gerbūvio. Aš neradau geresnių būdų kaip tik pasinaudoti konservatorių kvietimu įstoti į jų gretas", - Eltai pirmadienį sakė A. Ramanauskas.

Jis pridūrė, kad juokų lygiu apie galimą įsiliejimą į konservatorių gretas buvo kalbama jau kelerius metus, kol galiausiai šios kalbos išsirutuliojo į rimtą dalyką. Paklaustas, kodėl pasirinko būtent Tėvynės sąjungą, A. Ramanauskas teigė, jog jam "daugmaž mielos yra ir Tėvynės sąjunga, ir Liberalų bei centro sąjunga".

"Tačiau Tėvynės sąjunga yra šiek tiek brangesnė politinė jėga vertybine prasme. Aš esu didesnis idealistas negu kad tie žmonės, kuriems yra mielesnė Liberalų ir centro sąjunga", - dėstė naujasis Tėvynės sąjungos narys.

A.Ramanauskas tikino, kad jo indėlis ir įsiliejimas į Tėvynės sąjungą būsiąs aktyvus ir audringas. "Kol kas daugiausia šnekame apie mano įsijungimą važinėjant po Lietuvą ir tuo būdu ėjimą į tautą. Partijos vyresnieji nariai daro teisingą išvadą, kad tai ankščiau buvo per mažai daroma, ypač kalbant apie jaunimo pritraukimą", - sakė A. Ramanauskas.

Pasak Tėvynės sąjungos vicepirmininkės Rasos Juknevičienės, Tėvynės sąjungos skyriai, visa partija spręs dėl galimo A. Ramanausko dalyvavimo artimiausiuose Seimo rinkimuose.

"Mes esame patenkinti A. Ramanausko įsijungimu į partiją ir siūlysime jam aktyvų bei intensyvų gyvenimą partijoje. Žinoma, jei nori įgyvendinti savo idėjas politikoje, tai gali padaryti tik dalyvaudamas joje. O dalyvavimas politikoje yra dalyvavimas rinkimuose", - kalbėjo R.Juknevičienė