„Socialinės apsaugos ir darbo ministrė A. Pabedinskienė kviečia jaunus žmones kartu papusryčiauti. Pusryčių metu ministrė kvies jaunus žmones neformaliai pabendrauti, diskutuoti jaunimo politikos tema, išsakyti savo idėjas“, - skelbiama kvietime į renginį.

Tačiau internautus pribloškė pasiūlytos pokalbio temos: „Ką Socialinės apsaugos ir darbo ministrė A. Pabedinskienė valgo pusryčiams? Kaip ministrė pradeda savo darbo dieną? Ką ministrė mėgsta daryti laisvalaikiu? Kiek ministrė vidutiniškai nueina žingsnių per dieną? Kaip galima tapti ministru? Tokius ir panašius klausimus bus galima užduoti ministrei pusryčių metu.“

Algimanta Pabedinskienės susitikimo reklama

Renginį organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai pavaldus Jaunimo reikalų departamentas. Jo direktorius Vydūnas Trapinskas DELFI teigė, kad tai buvo komunikacinis sprendimas, kuriuo siekiama pritraukti jaunimą.

„Pas mus yra krūva renginių, kur siekiame, kad jaunimas ateitų ir kalbėtųsi apie jaunimo politiką. Tai efektyvesnis jaunimo pritraukimas, jeigu komentuoja, reiškiasi pritraukė akį, vadinasi tai yra gerai. Vienas iš komunikacinių sprendimų ir taip pat įsivaizduokite, jeigu naujienoje parašytume, kad kviečiame pasikalbėti apie tarpžinybinį, tarpsektorinį bendradarbiavimą, jaunimo problemų sprendimo planus, tai nebūtų atvira jauniems žmonėms, kurie nėra aktyvūs. Jie gal pirmą kartą tokį žodį išgirstų“, - kalbėjo V. Trapinskas.

Jo teigimu, pokalbį galima pradėti ir nuo paprastų dalykų: „Tai yra atviras kvietimas, kai žmogus atėjęs gali pasakyti: laba diena, ministre, ką valgėte pusryčiams? Aš mėgstu sumuštinius, o po to nueitų jau šiek tiek giliau.“

Su pačia A. Pabedinskiene DELFI susisiekti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)