Civilinių bylų skyriaus pirmininke paskirta Sigita Rudėnaitė. Už jos kandidatūrą balsavo 71 parlamentaras, prieš buvo septyni, susilaikė 4 Seimo nariai.

LAT Baudžiamųjų bylų skyriui vadovaus Aurelijus Gutauskas. Jis sulaukė 77 parlamentarų palaikymo, trys buvo prieš jo kandidatūrą ir trys susilaikė.

A. Gutauskas LAT teisėju paskirtas 2013 metais. Prieš tai jis ėjo Mykolo Romerio universiteto Teisės fakulteto Baudžiamosios teisės ir proceso instituto profesoriaus pareigas, buvo šio fakulteto Baudžiamosios teisės ir kriminologijos katedros vedėju. Šiuo metu jis taip pat yra Vilniaus universiteto Teisės fakulteto Baudžiamosios justicijos katedros profesorius.

A. Gutauskas vadovauja Teisėjų etikos ir drausmės komisijai, taip pat yra Baudžiamojo kodekso priežiūros komiteto narys.

20 metų teisėjos darbo stažą turinti S. Rudėnaitė dirbo skirtingų grandžių teismuose – ir bendrosios kompetencijos, ir administraciniuose: Utenos rajono apylinkės teisme, Aukštesniajame administraciniame teisme, Vilniaus apygardos teisme, Vilniaus apygardos administraciniame teisme, Lietuvos vyriausiajame administraciniame teisme ir LAT, į jį paskirta 2008 metais.

Pagal Teismų įstatymą, LAT skyriaus pirmininką iš paskirtų šio teismo teisėjų penkeriems metams skiria Seimas prezidento teikimu.