V. Misiulio istorija garsiai nuskambėjo pernai. Daugybę metų ne tik Lietuvos pareigūnų, bet ir Interpolo ieškotas vyras pasinaudodamas svetima Donato Šoblevičiaus tapatybe sukūrė Jungtinėje Karalystėje visiškai naują gyvenimą: tapo klestinčiu verslininku, su žmona augino du vaikus, buvo paslaugus ir draugiškas kaimynas bei gerbiamas bendruomenės narys.

Aplinkiniai, sužinoję tiesą apie V. Misiulį, negalėjo patikėti, kad vyras kadaise priklausė Šiaulių mafijai, ne tik plėšė ir vykdė kitus nusikaltimus, bet ir nužudė žmogų.

Nusikaltimai įvykdyti 2004 m. gegužės 1 naktį. Išvakarėse V. Misiulis su būriu draugu ir merginomis linksminosi Šiauliuose, pramogų centre „Neapolis“, kur šventė Nedo Juodrio 18-ąjį gimtadienį. Šokiai baigėsi masinėmis muštynėmis, kuriose dalyvavo bent pora dešimčių žmonių.

Kaip pasakojo kartu buvęs „vanaginis“ Arnas Antanaitis, viskas prasidėjo dėl jo merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)