Remiantis internetinio portalo "Oddity Central" informacija, P. Vaillancourtui šiuo metu priklauso daugiausiai ant kūno ištatuiruotų internetinių adresų rekordas. Kanados gyventojui ši mintis kilo dar 2010 metais. Kaip teigia pats vyras, jis nėra atletas ir rekordų įprastais sportiniais būdais jis nepasieks, todėl nusprendė pasižymėti išskirtiniu būdu.

"Aš noriu pagerinti Guinnesso rekordą, tačiau dar labiau noriu padėti kitiems. Ir tai yra mano kelias šiam tikslui pasiekti", - sakė rekordininkas prieš beveik dvejus metus.

Tikriausiai įdomu, kaip jis tokiais veiksmais padeda kitiems? Pasirodo, jog adresai tatuiruojami ne bet kokie, o verslo įmonių, kurios už šią paslaugą turi sumokėti 35 dolerius. Kaip teigiama asmeninėje vyro svetainėje, pusė pajamų aukojama Haičio ir Somalio gyventojams, tuo tarpu likusi suma apmoka tatuiravimo paslaugas ir reikiamą reklamą.

P. Vaillancourtas tikisi ateityje pasiekti 100 000 tatuiruočių skaičių. Pirmieji 50 000 turėtų būti ištatuiruoti juodu rašalu, o kitas 50 000 URL sluoksnis - mėlynu rašalu. Dabartiniu metu Patrickas artėja prie 15 000 adresų tatuiruočių ribos. Įdomu ir tai, jog savo eilės jau laukia 16 000 kompanijų, kurios jau yra rezervavusios vietą savo adresui ant rekordininko kūno.

P. Vaillancourtas teigia, jog tatuiravimą atlieka jo draugas, kuriam 100 URL adresų ištatuiruoti trunka 60-90 minučių. Kanadietis taip pat užsimena, jog priima ir "Facebook" ir "Twitter" profilių nuorodų užsakymus - jų įkainis yra lygiai tie patys 35 doleriai. Tikriausiai lieka laukti, kol kas nors ant savęs pradės tatuiruoti QR kodus...

Patrickas Vaillancourtas