Doloresai McNamara teismas priteisė šiek tiek daugiau nei 7 tūkst. eurų kompensaciją už jos automobilio „Mercedes“ apgadinimą 2015-ųjų spalį įvykusios avarijos metu – prireikė 17 mėnesių teisinės kovos norint įrodyti, kad jos patirti nuostoliai turi būti atlyginti.

Šią sumą jai išmokės draudimo kompanija, o pastaroji išsiieškos iš kaltininko – vyriškio, kurio vairuojamas krovininis „Fordas“ trenkėsi į milijonierės „Mersedesą“.

Tai būtų eilinis teisinis ginčas jei ne viena aplinkybė. 6 vaikų mama D. McNamara – didžiausio loterijos prizo laimėtoja Airijos istorijoje, 2005 metais savo sąskaitą papildžiusi 115 milijonų eurų.

Dėl to ji ir atkreipė spaudos dėmesį – esą teisme užginčyta suma yra tik lašas jūroje, palyginus su jos turtais, tačiau 56 metų moteris įrodė ne tik savo tiesą, bet ir tai, kad principai yra svarbiau nei pinigai.

„The Daily Mirror“ teigimu, D. McNamara turtas per 12 metų išaugo dar labiau ir šiandien vertinamas 121 mln. eurų, mat moteris pinigus paskolino bankui ir puikiausiai gyvena iš palūkanų, kurios sudaro 20 tūkst. eurų kiekvieną mėnesį.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.