1


Jei pirmiausia išvydote jauną moterį, didelė tikimybė, jog esate optimistiška ir kiek impulsyvi asmenybė. Netgi galima teigti, jog iš esmės esate laimingas žmogus.

Išvydote seną moterį? Tikriausiai esate sukaupęs nemenką gyvenimiškos patirties bagažą. Esate linkęs kritiškai mąstyti, o į jūsų kelyje pasitaikančias problemas gebate pažvelgti įvairiais kampais.

2


Kaukolė. Esate realistas. Cinikas. Suvokiate, kad visi dalykai gyvenime tėra trumpalaikė iliuzija.

Mergina. Iš prigimties esate labai naivus. Neretai nepastebite akivaizdžios grėsmės ir laiku neatpažįstate tykančių problemų.

3


Antis. Jūsų dešinysis smegenų pusrutulis užgožia kairįjį, o tai reiškia, jog esate geros širdies humanitaras.

Triušis. Dominuoja kairysis smegenų pusrutulis. Mąstote techniškai, ir nesileidžiate užvaldomas emocijų.

Jei sugebate vienu metu įžvelgti ir antį, ir triušį, greičiausiai esate itin kūrybinga asmenybė. Galite didžiuotis labai galinga vaizduote ir talentu skaityti tarp eilučių.

4

Atrodo, kad katinas kyla laiptais? Nekreipiate dėmesio į detales. Greičiausiai esate neorganizuotas ar tiesiog naivus žmogus. Tikite tuo, ką matote, taigi nuoširdžiai mylite gyvenimą ir esate laisvas nuo cinizmo ir nerimo.

Atrodo, kad katinas laiptais leidžiasi žemyn? Arba esate pastabus detalėms, arba turite puikią intuiciją. Skiriate daug dėmesio detalėms, atidžiai nagrinėjate svarbius klausimus ir niekada nesikliaujate atsitiktine pagalba.